1 november 2014

Diensten

Paul …

 

…spreekt
Door de jaren heen ben ik regelmatig gevraagd te vertellen over ‘digital’, marketing, tech-en consumententrends, toekomstverkenningen en verandermanagement. Van Stadion Feyenoord tot Amsterdam ArenA – ik heb er gesproken. Maar ook in theaters, congreszalen en evenementfabriekshallen. En in vergaderzalen en boardrooms van bedrijven.
Ik verzorg met veel plezier keynotes, inspiratiesessies, gastcolleges, dagvoorzitterschap of de moderatorrol bij podiumdiscussies.

…adviseert
Vanuit mijn ervaring help ik organisaties bij (digitale) transformaties. En daarbij geef ik aandacht aan de organisatorische consequenties. Dus werk ik voor en met mijn klanten altijd aan strategie én operatie, digital én human, inhoud én verandermanagement.

…interimt
Lang, kort, intensief of niet. Alles is bespreekbaar. Onder meer Hema, Anwb, Bakker Hillegom, HJ Heinz en ING Wholesale Banking gingen u voor…

…traint
In 2010 ging ik naar India om trainingen te geven in New Delhi en Bangalore. Voor mijn werkvisum moest ik aantonen hoeveel trainingservaring ik had. De teller stond toen op meer dan 100 trainingen. Daarna ben ik gestopt met tellen. Maar ik durf in alle bescheidenheid wel te zeggen dat ik nogal wat ervaring heb met trainen (of doceren of lesgeven of welke naam je het wilt geven).

…coacht
Individuele coaching of groepscoaching; kortlopend of langlopend. Als ik op basis van mijn ervaring en visie kan bijdragen doe ik dat graag. De manier waarop dat het beste kan bespreken we samen.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

… spreekt… adviseert… interimt… traint… coacht