Een boek? Een boek! ‘Paradox BV’ is in de maak

Het is er dan toch van gekomen: ik ben nu echt begonnen aan mijn nieuwe boek.

Ik heb heel wat jaren bij heel wat organisaties in de keuken mee mogen werken en kijken. Van AH tot ING, van Hema tot Heinz, van Landal GreenParks het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Een divers rijtje, inderdaad. En vooral: een waardevol rijtje. Want die ervaringen bij uiteenlopende organisaties zijn een ge-wel-di-ge bron van inspiratie voor een boek.

Een boek? Een boek!

Over het nemen van te ondoordachte beslissingen. Over te ver doorschieten in keuzes. Over het verwarren van daadkrachtig leiderschap met doordacht leiderschap. Over focus oplossingen en het onderwaarderen van de onderliggende problemen. Over schijnbare tegenstrijdigheden, op alle niveaus. Over paradoxen in organisaties.

De werktitel: Paradox BV.

Het schrijven gaat me voorlopig nog wel even bezig houden, toch hoor ik alvast graag van je:

Meld je aan voor updates en/of reserveer alvast je persoonlijke exemplaar
Je kunt je aanmelden voor updates over de voortgang. Dat zal ik op onregelmatige basis doen en ik beloof je: niet al te vaak.

Ook kun je alvast een exemplaar van het boek reserveren. Ik weet nog niet wanneer het klaar zal zijn en wat de prijs gaat worden, dus je doet het omdat je vertrouwen in me hebt. Of omdat je nieuwsgierig bent. Of omdat je het gewoon voor mij doet. Welke overweging je ook hebt, ik waardeer het zeer. Dus krijg je te zijner tijd natuurlijk een persoonlijk, gesigneerd exemplaar.

Alvast mijn grote dank!