Een half uur Paul, te gast in ‘Top Names’ (video)

header-paulblok-fastmovingtargets-topnamesOp 10 mei 2016 was ik te gast bij Erwin Blom en Roeland Stekelenburg (Fast Moving Targets) in het programma ‘Top Names’.

Een half uur lang werd ik geïnterviewd over organisaties die zich moeten aanpassen aan digitalisering, over bedrijfscultuur, over de slaagfactoren van verandermanagement en over strategie daadwerkelijk tot uitvoer brengen. En dat was erg leuk om te doen!

Meekijken? Ik heb twee mogelijkheden voor je:
1. het integrale interview
2. het interview opgedeeld in de 11 onderwerpen waarover we spraken

1. het integrale interview

2. het interview opgedeeld in de 11 onderwerpen waarover we spraken
In deze presentatie worden de elf onderwerpen die we bespraken kort geïntroduceerd, gevolgd door de bijbehorende videofragmengten uit het interview.

[clickToTweet tweet=”‘Verander alleen wat er móet en wat er kán veranderen.’ – Paul Blok in Top Names” quote=”‘Verander alleen wat er móet en wat er kán veranderen.’ – Paul Blok in Top Names”]

Over Top Names:
Erwin Blom en Roeland Stekelenburg praten wekelijks over de impact van digitalisering op de wereld. Van politiek tot entertainment, van sport tot gezondheidszorg, overal verandert de wereld ingrijpend door apparaten en mensen die via internet aan elkaar gekoppeld zijn. Wat zijn de gevolgen? Wat betekent dat? Waar gaat het heen? Iedere dinsdagavond om 21 uur live op Fast Moving Targets en daarna on demand.
Zie: http://www.fastmovingtargets.nl