25 oktober 2014

Over Paul

Contact
telefoon: 06 – 12 969 434
e-mail: paul@paulblok.com
twitter: twitter.com/paulblok
linkedin: linkedin.com/in/paulblok
bezoekadres: Weesperzijde 80 D, Amsterdam 


 

Over mij
Ik ben digital media- en marketingstrateeg, adviseur en spreker. Ik help merken zich aan te passen aan de realiteit van digitalisering en social media. Daarom volg ik de weerbarstige ontwikkelingen in media en technologie op de voet. Ik (h)erken het veranderde gedrag van consumenten, klanten, burgers, medewerkers. Vanuit die context help ik organisaties met het maken van de vereiste transitie. En daarbij geef ik aandacht aan de organisatorische consequenties.

Ik heb voor veel mooie merken mogen werken. Een paar voorbeelden:
Bij Albert Heijn heb ik AH.nl uitgebouwd met onder meer het AllerHande Kookschrift. Bij HEMA heb ik de introductie van het e-commerce platform mogen begeleiden. Bij ANWB heb on line en off line beter geïntegreerd. Bij H.J. Heinz heb ik de digitale strategie uitgewerkt. Bij Landal Greenparks én bij een aantal lagere overheden heb ik de social media strategie vorm gegeven.

Mijn ervaring met digital en social breng ik als docent/trainer, als spreker, als dagvoorzitter op congressen en als blogger/auteur graag over aan anderen. In Nederland én in het buitenland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *