Tweede op de Grote NIMA Marketing Pubquiz

De eerste NIMA Marketing Day werd gehouden op 20 juni 2017. Een dag vol sprekers over, eh, ja, over marketing dus. Ikzelf had een bescheiden rol omdat ik door organisator Luuk Ros als zaalvoorzitter was gevraagd om een aantal aan te kondigen en te ondervragen: Astrid Groenenwegen van SUE & Aids Fonds en Romke Swinkels van Brabantia.

Nima Marketing Day 2017 - Marketing Pubquiz 1

Nima Marketing Day 2017 – Marketing Pubquiz, de top drie met quizmaster Bram Koster die voor het vuurwerk zorgt

En toen…

Aan het einde van de dag hield Bram Koster van Marketingfacts een echte (maar nogal uit de kluiten gewassen) pubquiz: 207(!) deelnemers. Dat was nog eens een grote, maar gezellige pub.

Bram presenteerde vanaf het als huiskamer vermomde podium, in de zaal werd bier rondgebracht om de pubsfeer te verhogen. De antwoorden moesten wij, de deelnemers, correct en zo snel mogelijk via de mobiel doorsturen.

Vraag me niet hoe, maar ik schopte het tot de top drie. Op naar Bram op het podium. Tromgeroffel, de einduitslag werd bekend: ik was tweede!

Natuurlijk, het ging nergens om, maar toch: ik was er blij mee. En gefeliciteerd Ruud Kunkels met de eerste plaats. Aan Bram en Luuk: complimenten, dit was een goed idee!

Nima Marketing Day 2017 - Marketing Pubquiz 1